Administrator
Otwierasz lekko przyrdzewiałe drzwi sklepu. przechodzisz przez próg. Ach co za wybór! Różnorodność trunków powala na kolana. Wina i wódki od A do Z.
Czego tu nie ma! Jest wszystko czyli:
- Wino "Twardy Wacek "( koszt : 5 sztuk złota, , - 5 do zwinności, -5 do mądrości, + 5 do samopoczucia)
- Czipsy "Star Czips" ( koszt 4,5 sztuki złota, + 5 do zdrowia)
Stasio często uzupełnia towar
Marny Kmiot
Proszę Stasia o czipsy "Star Czips" i idę do Królestwa Cyganów
Administrator
Niestety kieszenie twoje świecą pustkami. Z zakupów nici, bo Stasiu na zeszyt nie daje. Przyjdźże następnym razem...
[GLOBAL]
Właśnie była dostawa. Teraz stasiu ma w ofercie dokładnie to samo co poprzednio, oraz wodę, a także coś mocniejszego ku pokrzepieniu serc naszych i waszych. Amen.
-woda (kilo 2 sztuki złota)
-$perm@ Lucyfera (10 sztuk złota za pół litera)
Marny Kmiot
Prosze stasia o dwa kilo wody, star czipsy i $p3rm3 Lucyfera jakieś 2 litry
Ostatnio edytowany przez Miszcz_Placek (2010-12-14 13:36:10)
Administrator
Oczywiście, żałosny, żałosny wędrowcze. Jak dla ciebie cena będzie nie wielka. Zrobisz mi loda, to nie będziesz musiał mi nic płacić...
Marny Kmiot
Niestety wole płacić!
Administrator
A więc spi3rdalaj maro nieczysta, dziewico an@lna! I hoj ci w twą nędzną dziewiczą dup3!!!a
Marny Kmiot
No to hói ci w pięty dla zachęty buahahhahahahahhahahahha. Wychodze i ide do pierwotniego celu mej wędrówki Królestwa Cyganów
Marny Kmiot
Proszę mister Stasia o paczkę Star Czipsów.
Administrator
Niestety nie masz ani grosza przy dupie..eee znaczy się duszy...
Marny Kmiot
Ceny są tu zbyt wysokie. Jako przedstawiciel największej mafii w tym mieście wraz z mym współpracownikiem Miszczem_Plackiem żądam od Ciebie marniejszy ode mnie kmiocie podatku z twojej działalonści. Wzamian ofiaruję ci ochronę przed innymi gangami w stolicy
Administrator
Jednakowoż panie chujem śmierdzisz. Aś kmiot największy ze wszystkich. Moczu syna mego niegodnyś pić!!!
Jednakowoż przyda mnie się ochrona. Ale pierwej musicie się kmioty podeszkolić w "Szkole Wszakże Rycerskiej"
I wtedy, kiedy skończycie szkolenie, przyjdźcie. Być może zlecenie będzie na was czekało...
Marny Kmiot
Ostatkiem sił podchodze do lady i wołam: Czipsy kórwa! czipsy!
Marny Kmiot
A więc gdzie ta szkoła rycerska. (korzystając z nie obecności admina) zakładam jednego z moich kondonów na jego marny ryj.
Dusze $kurwiela i tylko patrze jak się męczy. Biedny Staś pada na podłogę. Splówam mu w twarz i przejmóję jego asortyment z sklepu.